Inschrijven

Contributie

De contributie van ZV Thalassa is als volgt opgebouwd (bedragen per kwartaal):

2024
Basiscontributie € 53,50
Toeslagen:
Inschrijfgeld (eenmalig) € 5,00
Extra activiteit € 17,50
Startvergunninghouders € 22,50
Kortingen: 3de gezinslid (en verder) € 7,50

Startvergunninghouders

De waterpoloërs en wedstrijdzwemmers die ook aan wedstrijden willen meedoen, moeten in het bezit zijn van een startvergunning. Deze vergunning wordt door de vereniging aangevraagd. Omdat hiermee behoorlijk hoge kosten gemoeid zijn, wordt de basiscontributie vermeerderd met een speciale toeslag voor startvergunninghouders.

Kortingen

De contributie kan alleen per kwartaal betaald worden. Betaling vindt plaats per automatische incasso. De contributie voor derde en verdere gezinsleden wordt verminderd met € 7,50 per kwartaal. Deze korting geldt voor gezinsleden wonende op hetzelfde adres.

Ondersteuning minima

Voor mensen die graag sporten, maar rond moeten komen van een minimum inkomen, zijn er regelingen die hierbij kunnen ondersteunen. Veelal kunt u een aanvraag doen als het gezinsinkomen aantoonbaar lager ligt dan 120% van het sociaal minimum.

Als de aanvraag wordt goedgekeurd door Stichting Leergeld ontvangen de ouders een cheque die zij kunnen inleveren bij de sportvereniging. Eventuele sportkleding wordt ook vergoed.


Stichting Leergeld Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende is de organisatie waar u een aanvraag kan indienen. Op de website van Leergeld www.leergeldgeldrop.nl kunt u direct een aanvraag indienen en vindt u meer gegevens over alle zaken waarin Stichting Leergeld ondersteunt.

Betaling

Nieuwe leden ontvangen van de ledenadministratie per e-mail een bevestiging van de inschrijving. In dit bericht wordt ook aangegeven wanneer de contributie voor het eerst zal worden geïncasseerd en hoe groot dit bedrag zal zijn. Maak dus geen geld over.

Inschrijven

Om lid te kunnen worden moet u zich aanmelden met behulp van het ZV Thalassa inschrijfformulier. Dit formulier moet volledig ingevuld én ondertekend worden ingeleverd bij de trainer. Deze zorgt ervoor dat het formulier bij de ledenadministratie terecht komt. U kunt het inschrijfformulier via onderstaande link downloaden; mocht dit niet lukken dan kan de trainer altijd voor een inschrijfformulier zorgen. Als u op de link klikt, wordt de Acrobat Reader geopend om het bestand te lezen. Als u het inschrijfformulier wilt opslaan klikt u met de rechtermuistoets op de hyperlink. Vervolgens kiest u “Link opslaan als …”.

Download het Inschrijfformulier van ZV Thalassa.

Opzeggen

Als u uw lidmaatschap wilt beëindigen dan moet u dit zelf doorgeven aan de ledenadministratie. U kunt dit doen per e-mail of per brief gericht aan onderstaand adres. U kunt uw lidmaatschap dus nooit bij de trainer stopzetten!

U kunt uw lidmaatschap per kwartaal beëindigen. Geef hierbij uiterlijk 2 weken voor het einde van een kwartaal aan wanneer u uw lidmaatschap op wil zeggen. Hiermee voorkomt U eventuele contributie afschrijvingen voor het volgende kwartaal.

Adreswijziging/Ledenadministratie

Adreswijzigingen, veranderingen in uw e-mailadres of veranderingen in uw lidmaatschap moet u per email doorgeven aan de

ledenadministratie van ZV Thalassa via ledenadministratie@zvthalassa.nl.

Thalassa T-shirts

Wil jij graag een Thalassa T-shirt voor bij de wedstrijden of evenementen? Stuur een e-mail met daarin de volgende gegevens naar secretaris@zvthalassa.nl

  • Naam, adres, woonplaats
  • E-mailadres
  • Trainer van groep:
  • T-shirt maat: XS / S / M / L / XL

Omdat de shirts erg klein uitvallen raden we je aan om een maat groter te bestellen dan je gewoonlijk zou doen. De kosten voor een T-shirt bedragen 12,50 euro.