Trimzwemmen

Voor iedereen die recreatief wil zwemmen, het zgn. “baantjes trekken” is er de afdeling Trimzwemmen. Niet om de prestatie of harde training, wel om lekker bezig te zijn, je gezondheid te onderhouden en om de gezelligheid.

In deze groep vind je zwemmers van alle leeftijden. Vanaf 25 jaar tot hoge leeftijd zijn mensen actief. Iedereen kan zwemmen zoals hij of zij dat wil. Niets moet, veel mag. Doordat de groep in verschillende banen wordt ingedeeld kan iedereen op eigen niveau zwemmen zonder daarbij last te hebben van de langzamere of snellere zwemmers van de groep. Zo kan iedereen zijn zwemavond invullen naar eigen behoefte.

Verder zorgen de trimzwemmers goed voor zichzelf. Een paar keer per jaar drinken we na het zwemmen een drankje met wat lekkers of hebben we een kleine traktatie. Zo maar omdat het ook een gezellige en sociale activiteit moet zijn.

Heb je zin om te zwemmen en je fit te voelen, kom trimzwemmen. Je mag 2 keer per week komen zwemmen, maar 1 keer is ook prima.

Iedere week op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur en op zondag van 09:00 tot 10:00.

Voor meer informatie over de trimgroep kunt u een e-mail sturen naar Erik Buring of Lia Vos via trimzwemmen@zvthalassa.nl.