×
 

Wijkprojecten

Rss |
IFrame embed
Internationale sociale eet avonden
Internationale sociale eet avonden 28-01-2019
Elke dinsdagavond neemt COS3I de keuken van het Cruydenhuisch over. Een kok uit een land en cultuur van ergens uit de wereld presenteert zichzelf en de keuken dat land. Aanmelden is van belang omdat de avonden goed bezocht worden en we slechts 80 zitplaatsen hebben.
Read more >
Stratum Festival - 28 April
Stratum Festival - 28 April 14-03-2018
Binnen het kader van "Gezonder Brabant" heeft COS3I sociale inclusie en innovatie meer dan 15 activiteiten kringen waar iedereen die het leuk vindt aan mee kan doen. Om kennis te maken met de kringen organiseren we laagdrempelige festivals om "het een keer te proberen" of gewoon voor de gezelligheid mee te kijken.
Read more >
Van werk naar inkomen
Van werk naar inkomen 13-03-2018
Je hebt de sterke wens om te ondernemen. Maar je bent bang om je uitkering te verliezen terwijl je nog moet leren ondernemen. Misschien heb je een uitkering of andere afhankelijkheid. Dat lossen we op. Met behoud van uitkering lossen we dit op. Je wordt onderdeel van onze coöperatie van starters. U begint uw onderneming maar verdiensten gaan nog niet naar u. Ze bouwen eerst wat vermogen voor u op. Wanneer u over wenst te stappen dan is er een bewezen business case, gespaarde verdiensten als startkapitaal en een gevoel van zekerheid.
Read more >
Duimpjes project
Duimpjes project 13-10-2017
Binnen het kader van "zorg voor elkaar" introduceert COS3i samen met OnsPlatform.tv het duimpjes project. Studenten van Summa College, die via de School of Talents stage lopen in de wijken, krijgen een pakket aan leuke oplossingen mee die helpen dat mensen zich veiliger of zekerder voelen. Het duimpjes project is er een. Ze gaan vanuit Zorg en Welzijn buurten bij de bevolking, detecteren behoeftes en trachten die invulling te geven.
Read more >
Keywords : 
Permacultuur Fab28
Permacultuur Fab28 12-10-2017
De FRE2SH groep en voedselzekerheden kring is een buurtproject gestart van permacultuur rondom het wijkgebouw Fab28. Iedereen die het leuk vindt kan meedoen en zich aansluiten bij het natuurlijke proces van voedselgerelateerd tuinieren. Workshops vinden regelmatig plaats.
Read more >
Keywords :